ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών ( ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ ) εντατικοποιεί τις προσπάθειες του για αντιμετώπιση των μαζικών ιδιωτικών εκποιήσεων, στις οποίες οι τράπεζες επιδίδονται αδιάκριτα.

Στην προσπάθεια αυτή, πέραν των συναντήσεων που έχουν γίνει με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα και άλλους φορείς, έχει διευθετηθεί συνάντηση την Δευτέρα 3 Ιουνίου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Πριν από την συνάντηση αυτή έχουν διευθετηθεί οι ακόλουθες συναντήσεις,

την Τρίτη 21 Μαΐου, η ώρα 12:30 μ.μ. με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χάρη Γεωργιάδη , προηγουμένως δε η ώρα 10:00 π.μ., με τον Σύνδεσμο Τραπεζών.

Παράλληλα προγραμματίζονται συναντήσεις, τόσο με τον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο κ. Παύλο Ιωάννου όσο και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών, κ. Άγγελο Βότση και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εμπορίου, κ. Ανδρέα Κυπριανού.

Αναμένεται επίσης συνάντηση με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας κ. Κωνσταντίνο Ηροδότου.

Ελπίζουμε και ευελπιστούμε να σταματήσει η μάστιγα των εκποιήσεων, αφού οι τράπεζες με αθέμιτες πρακτικές και μεθοδεύσεις, χωρίς κανένα ενδοιασμό, προχωρούν καθημερινά σε εκποιήσεις ακινήτων, ακόμη και πρώτης κατοικίας, αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πρέπει με κάθε τρόπο να προστατευθεί η μεσαία τάξη της κοινωνίας, που αποτελεί και την ραχοκοκαλιά της Κυπριακής Οικονομίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ

Post navigation