ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΑΝΕΥ ΒΛΑΒΗΣ

Προς:

Τράπεζα ???????

ΜΕ ΦΑΞ / ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ / ΔΙΠΛΟΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φαξ:

Σε προσοχή ΟΝΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριοι,

ΘΕΜΑ: Λογαριασμός αρ. ????????? επ’ ονόματι του/ης ???????

Απαντώ στην επιστολή σας που φέρει ημερομηνία ?????? σχετικά με το πιο πάνω θέμα και την παρέλαβα μεταγενέστερα (ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΤΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΗΚΕ) και σας πληροφορώ ότι αρνούμαι τα όσα ισχυρίζεστε, αρνούμαι το ισχυριζόμενο χρεωστικό υπόλοιπο, αμφισβητώ το νόμιμο και/ή το εύλογο και/ή το καλόπιστο των ενεργειών σας και γενικότερα της όλης συμπεριφοράς σας καθώς και τα όσα απειλείτε ότι θα πράξετε.

Σας καλώ δε να μου δώσετε λεπτομέρειες αναφορικά με τις ισχυριζόμενες καθυστερήσεις για να μπορέσω να τοποθετηθώ.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τονίσω ότι δεν είναι δική μου επιλογή να μην καταβάλλω κανονικά τις δόσεις μου. Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά ότι η αδυναμία πληρωμής είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που οι συνέπειες της έχουν επηρεάσει την εισοδηματική μου ικανότητα, που έχει μειωθεί κατά .. . %.

Γνωρίζετε πολύ καλά επίσης ότι πριν την κρίση ήμουν πάντοτε συνεπής με τις υποχρεώσεις μου. Εάν δεν επηρεάζονταν οι οικονομικές μου δυνάμεις σίγουρα θα πλήρωνα κανονικά.

Επομένως, θα έπρεπε να αναλογιστείτε πριν στείλετε τις επιστολές αυτές ότι εσείς φέρατε την κρίση και ότι εγώ δεν μπορώ να είμαι υπόλογος σε σας επειδή έχασα την εργασία μου και ως εκ τούτου τα εισοδήματα μου.

Αρνούμαι τα όσα αναφέρετε περί μη ανταπόκρισης μου στις προηγούμενες επικοινωνίες σας μαζί μου και σας αναφέρω ότι παρόλες τις προσπάθειες μου για αναδιάρθρωση του πιο πάνω δανείου/ λογαριασμού μου στο οποίο αναφέρεστε, εσείς αμελήσατε και παραλείψατε να ανταποκριθείτε να αποτέλεσμα να επιβαρύνομαι με αχρείαστα και περιττά έξοδα.

Από τον ????? (ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ) καταβάλλω προσπάθειες για αναδιάρθρωση του/ων λογαριασμών μου και είχα συζητήσεις με την/ον λειτουργό ????? χωρίς όμως καμία ανταπόκριση επί του αιτήματος μου (ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)

Πέραν τούτου, με εκβιασμούς και απαράδεκτες θέσεις αλλά και διάφορες αβάσιμες όπως αποκαλύφθηκε δικαιολογίες, προσπαθούσατε να μου επιβάλετε την αποδοχή των όρων σας σχετικά με τόκους και διάφορες άλλες υπερχρεώσεις, εξ’ ου και η καθυστέρηση και το πρόβλημα όπως είναι σήμερα.

Σχετικά με την 3η παράγραφο της επιστολής σας, σας πληροφορώ ότι μπορώ και εγώ να προβώ σε τερματισμό του πιο πάνω λογαριασμού που διατηρώ στην τράπεζα σας και να λάβω νομικά μέτρα εναντίον σας για να διασφαλίσω δικαστικά τα συμφέροντα μου.

Πρέπει να γνωρίζετε πως όλη η κοινωνία, εννοείται και εγώ σας έχουμε ήδη από καιρό ταξινομήσει ως μη συνεργάσιμους και έτσι η αναφορά σας για δική μου μη συνεργασία είναι αβάσιμη.

Δήλωνα και δηλώνω πλήρη συνεργασία μαζί σας με σκοπό την δίκαιη, μακροχρόνια και βιώσιμη αναδιάρθρωση σύμφωνα με τον Κώδικα και τις Οδηγίες της Κεντρικής.

Περιμένω την δική σας γραπτή ειδοποίηση για το τι χρειάζεστε για να προχωρήσει επιτέλους η αναδιάρθρωση του δανείου μου.

Είναι δε ξεκάθαρο ότι ισχυρισμοί σας περί καθυστερήσεων στο πιο πάνω δάνειο δεν έχουν κανένα νόημα και είναι τουλάχιστον γελοίο να αποστέλλετε επιστολές με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και τον συνημμένο τύπο Θ όπως προνοείται στον περί μεταβίβασης και υποθηκεύσεως Νόμο, για να δείξετε ότι δήθεν συμμορφώνεστε με τις οδηγίες της κεντρικής για αναδιάρθρωση προκειμένου να προχωρήσετε εκ των υστέρων, καταχρηστικά με εκποιήσεις και καταχώρηση αγωγής εναντίον μου παραβλέποντας τις αγωνιώδεις οχλήσεις μου και τις προσπάθειες που εδώ και τόσο καιρό καταβάλλω για την αναδιάρθρωση του δανείου μου.

Επιφυλάσσω πλήρως τα δικαιώματα μου εναντίον σας τόσο για αστικές και ποινικές διαδικασίες για παράβαση του κώδικα.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Post navigation